06 - 43 69 70 08 info@voedings-kompas.nl

MIJN WERKWIJZE

Hoe ik help koers te zetten naar een gezond gewicht.

Heldere stappen

We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek, waarbij belangrijk is te kijken of er geen medische achtergrond is voor het onder- of overgewicht.

Daarna volgt een intake waarin ik probeer te vinden wat het doel is. Hoe de leefstijl, gezondheid, voedingspatroon en de conditie is. We meten de lengte en middelomvang. Wegen het gewicht en berekenen de BMI. Je krijgt een eetdagboek mee om thuis bij te houden.

Dan gaan we verder met een uitgebreid consult waarin we het eetdagboek bespreken en ik voedingsadviezen ga geven, gebaseerd op gezonde voeding, volgens de richtlijnen goede voeding. Hulpmiddel hierbij is de vernieuwde schijf van vijf en de eettabel.

Dan hebben we vervolgconsulten waarin we wegen en knelpunten bespreken of waarnaar behoefte is. Als het gewenste doel bereikt is sluiten we af met een laatste consult. Daarna is contact natuurlijk altijd mogelijk als daar behoefte aan is.

keuzes maken voor een gezond en gevarieerd eten
overgewicht of ondergewicht - gebalanceerde voeding

Navigeren naar variatie

Gezond, gevarieerd, voedzaam en lekker eten en toch afvallen en daarna het resultaat vasthouden. Je stofwisseling weer in balans krijgen en na ongeveer twee jaar volhouden in balans houden, dus geen jojo-effect. Ik ga je leren variëren om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Verantwoord, verstandig, bewust en in balans eten en bewegen. Samen voor jou de beste manier vinden en de juiste keuzes leren maken. Geen dieet, maar gewoon eten wat bij jou past en bewegen.

Het kan even duren, want geleidelijk afvallen is gezonder voor je lichaam en ook beter vol te houden.

Mijn werkgebied is in Huizen en directe omgeving en het mooie is, ik bezoek je gewoon thuis!

 

Klaar om koers te zetten naar een gezond gewicht? Bel 06 43 69 70 08!

Share This