06 - 43 69 70 08 info@voedings-kompas.nl

TARIEVEN

Wat het kost om de koers te bepalen...

In de intake probeer ik te achterhalen wat het doel is en hoe de leefstijl, gezondheid, voedingspatroon en de conditie zijn.
We meten de lengte en middelomvang, wegen het gewicht en berekenen de BMI.

Je krijgt een eetdagboek mee om thuis bij te houden. Dan gaan we verder met een uitgebreid consult waarin we het eetdagboek bespreken en ik voedingsadviezen ga geven, gebaseerd op gezonde voeding, volgens de richtlijnen goede voeding. Hulpmiddel hierbij is de vernieuwde schijf van vijf en de eettabel.

Daarna hebben we vervolgconsulten waarin we wegen en knelpunten bespreken of waarnaar behoefte is.                                                     Als het gewenste doel bereikt is sluiten we af met een laatste consult.

Daarna is contact natuurlijk altijd mogelijk als daar behoefte aan is.

Kennismakingsgesprek  –  gratis
Intake                                –  € 38
Uitgebreid consult           –  € 46
Vervolg consulten            –  € 18
Afsluitend consult            –  € 12
Prijzen zijn inclusief 21% btw

Wat kost voedingsadvies
keuze goede of slechte voeding

Vergoeding door zorgverzekeraars

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. U kunt de voorwaarden terugvinden in uw eigen polis. U kunt ook de website van BGN raadplegen voor een overzicht. Op de onderstaande pagina vindt u een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Als u op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kunt u lezen welke vergoeding er wordt gegeven.

Als u uw zorgverzekeraar niet terug ziet in het overzicht, wordt er meestal geen vergoeding gegeven. U kunt dit uiteraard altijd navragen bij uw zorgverzekeraar.

Bekijk hier het overzicht van zorgverzekeraars op website van BGN.

Klaar om koers te zetten naar een gezond gewicht? Bel 06 43 69 70 08!

Share This